Liftonderhoud door Möhringer Liften

Vandaag de dag zijn liften in vrijwel ieder gebouw te vinden. Dit heeft natuurlijk te maken met de toenemende eisen op het gebied van toegankelijkheid voor mindervaliden, maar ook zeker met een grotere vraag naar luxe en comfort. Het hebben van liften in een gebouw is belangrijk, het goed functioneren van die liften is nog veel belangrijker. Wie een lift laat plaatsen door Möhringer liften kan vertrouwen op een goede betrouwbaarheid. U kunt ook bij ons voor liftonderhoud. Dat betreft zowel liftonderhoud van door ons geleverde en geplaatste liften, als het liftonderhoud van liften die niet door Möhringer geplaatst zijn.

Daarom liftonderhoud door Möhringer:

Een goed functionerende lift en goed liftonderhoud zouden eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn. Als u het liftonderhoud onderbrengt bij Möhringer, dan is het dat ook. Dan heeft u er eigenlijk geen omkijken meer naar. Dat is toch precies wat u wilt? Neem voor vragen over liftonderhoud contact met ons op.

T: 023 51 73 300
F: 023 51 73 301
E: info@mohringer.nl


• Veilige en betrouwbare liften in uw gebouw;
• Dankzij goed liftonderhoud wordt de levensduur van de lift verlengd;
• Controle op afstand waarborgt dat problemen voorkomen worden, in plaats van verholpen;
• Mochten zich toch defecten voordoen, dan komen wij direct naar u toe.

Ook voor de plaatsing van alle soorten liften

Bij Möhringer zit u niet alleen goed voor liftonderhoud. Vrijwel alle soorten liften worden door ons geleverd en geplaatst in kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, stations, ziekenhuizen en overheidsgebouwen. Wij leveren altijd maatwerk en maken voor u een lift die geheel aan uw wensen voldoet. Hier vindt u daar enkele voorbeelden van.