Een autolift met een onbeperkte keuze uit materialen, vormgeving en toe te passen componenten. De autolift kan volledig aan uw wens worden aangepast.

Autolift

De autolift biedt hedendaags een praktischere oplossing voor de parkeergarage met beperkte ruimte. Met een autolift wordt het mogelijk om kostbare (bedrijfs)ruimtes zo efficiënt mogelijk in te richten door zowel de hoogte als de diepte te benuttigen waardoor er optimaal gebruik wordt gemaakt van de grond die er ter beschikking is. Met name in stedelijke gebieden is deze ontwikkeling meer te zien.

De autoliften van Möhringer zijn zowel in bestaande gebouwen als in nieuwbouwprojecten inzetbaar. De autolift, ook wel parkeerlift of parking lift genoemd, is leverbaar tot ca 25 meter opvoerhoogte met heflasten van 4000 kg en 5000 kg die voldoen aan de liftenrichtlijn. 

Flexibele aanpassingen autolift

Aangezien elke ruimte verschilt, adviseert Möhringer graag welke uitvoering het beste voldoet aan de wensen van de gebruiker. De lift moet passen bij het gebouw, hierdoor is er onbeperkte keuze is uit materialen, vormgeving en toe te passen componenten. Dit zorgt voor een product dat geheel naar eigen wens is.

Onze autolift biedt alle gebruikelijke opties van onze hydraulische lijn en gaat daarbij net iets verder!

Enkele voorbeelden:
- Afwijkende maatvoeringen en hoge heflasten,
- Vrij te kiezen vormen en materialen,
- Weersbestendige voorzieningen,
- Bijzondere besturingsopties.

Möhringer hydraulische liften kennen geen stopverschillen. Doordat ze gelijkmatig versnellen en stoppen op de etages, voelt het alsof de lift met frequentie geregeld is uitgerust. Dit hydraulisch principe hanteren we ook bij onze goederenlift.

Duurzame liftinstallaties 

Wij staan garant voor zeer betrouwbare, duurzame liftinstallaties met een minimale storingsfrequentie, lage onderhoudskosten en extreem lange levensduur. Door onze keuze om uitsluitend A-kwaliteit componenten van gerenommeerde fabrikanten toe te passen kan een Möhringer liftsysteem probleemloos minimaal 2,5 miljoen schakelingen aan, mits ook professioneel liftonderhoud wordt uitgevoerd.

Met uw wensen en eisen als uitgangspunt gaan we graag aan de slag om ook uw project af ronden met een schitterend eindresultaat! Neem contact met ons op!