Möhringer biedt vele liftoplossingen voor buiten. Op maat gemaakt en gemodelleerd naar het gebruiksniveau en de omgevingssituatie.

Buitenlift

Met een buitenlift kan er optimale toegankelijkheid worden gecreëerd als er in een pand of woning geen ruimte is voor een lift. Dit soort liften worden aangebracht aan de buitengevel waar een schacht waarin de lift wordt gemonteerd niet essentieel is maar uiteraard wel mogelijk. Möhringer liften heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en installeren van liften die geschikt zijn voor buitentoepassing, oftewel buitenliften. Er wordt vaak gebruik gemaakt van buitenliften bij appartementencomplexen, stations en parkeergarages. 

Grote keuze aan uitvoeringen buitenlift

Dit is een heel specifieke discipline in de liftenbranche waar maar weinig leveranciers zich aan willen wagen. Extra zaken waar rekening gehouden mee dient te worden gehouden zijn bijvoorbeeld drempelverwarming, contacten in IP54 uitvoering, het gebruik van RVS en labyrinth afdichtingen rond de schachtdeuren.

Een buitenlift wordt vaak ook uitgevoerd als vandaalbestendige lift volgens de norm NEN-EN 81-71. Ook een buitenlift kan op diverse manieren vormgegeven worden. Meest voorkomend zijn vierkante en ronde uitvoeringen. Afhankelijk van de situatie wordt de lift uitgevoerd als hydraulische lift of tractielift, met machinekamer of als machinekamer loze lift. 

Veiligheid en betrouwbaarheid

We bieden een klantgerichte en probleemoplossende aanpak. In samenspraak met de klant wordt bepaald welk type lift en het daarbij behorende onderhoud het beste past bij het gebruiksprofiel. De keuze voor kwalitatief hoogstaande componenten en goed onderhoud bepalen in grote mate de betrouwbaarheid én de veiligheid van de lift. Möhringer biedt behalve standaard liften ook maatwerk liften om aan uw specifieke ideeën en wensen te voldoen. Onze adviseurs en engineers denken dan ook graag met u mee als u specifieke vragen of wensen heeft. Stel een vraag aan onze adviseurs!