Maatwerk glazen liften als eyecatcher voor uw bedrijf. De glazen lift die volledig aan uw wens kan worden aangepast.

Glazen lift

Möhringer liften heeft als specialist in maatwerk afgelopen decennia diverse soorten glazen liften mogen realiseren. Maatwerk liften zijn de ultieme blikvangers in uw gebouw en kunnen een perfecte aansluiting bieden op het design van een bedrijf. Hierbij wordt glas vaak gekozen als veel toegepast materiaal soort, er zijn vele uitvoeringen mogelijk zoals panorama liften, ronde liften, halfronde liften, veelhoekige liften, diagonale liften, liften volledig in glas uitgevoerd en verlijmd of deels in glas uitgevoerd, met of zonder glazen liftschaft; de mogelijkheden zijn legio. 

Maatwerk glazen liften

Deze liften worden geheel gebaseerd op de wensen van de gebruiker doormiddel van het bespreken van de functie van de liftinstallaties of hoeveel gewicht capaciteit deze moeten hebben. Ook is het design belangrijk aangezien we dit graag willen laten aansluiten op de huisstijl van het bedrijf. De lift is een echt eyecatcher in het gebouw en zeer betrouwbaar en veilig zowel in materiaalkeuze, functionering en bediening.

Deze personenliften kunnen uitgevoerd worden als hydraulische lift of tractielift, met machinekamer of als machinekamer loze lift. Of het nu gaat om een bescheiden ontwerp of een spraakmakend custom design ontwerp met bijvoorbeeld privacy glas, uw project is bij ons in goede handen. 

Betrouwe liftsystemen met Möhringer

Wij bieden duurzame installaties met lage onderhoudskosten en een zeer lange levensduur. Möhringer liftsystemen kunnen probleemloos minimaal 2,5 miljoen schakelingen aan indien liftonderhoud wordt uitgevoerd. We adviseren u graag over welke uitvoering het beste bij uw gebruik en wensen past. Wilt u graag advies ontvangen, bel of email ons!