Een robuuste autolift met een onbeperkte keuze uit materialen en vormgeving, om stijlvol het maximale uit het beschikbaar oppervlak te halen.

Autolift

Een Möhringer autolift, ook wel parkeerlift of parking lift genoemd, is leverbaar tot ca 25 meter opvoerhoogte met diverse snelheden en heflasten van doorgaans tussen de 4000 kg en 5000 kg. Het is een hydraulische lift die voldoet aan de liftenrichtlijn. Deze wordt derhalve met een liftput en schachtkop uitgevoerd.

De voordelen van een Möhringer autolift

Een autolift in het algemeen biedt een praktische oplossing voor de parkeergarage met beperkte ruimte. Met een Möhringer autolift wordt het mogelijk om kostbare vierkante meters zo efficiënt mogelijk te benutten. De maatvoering wordt namelijk altijd op het project afgestemd. We zorgen er ook voor dat de inrijdbreedte altijd maximaal is ten opzichte van de cabineafmetingen. De afwerking van de cabine kan naar wens ingericht worden. Deuren en dorpels worden verzwaard uitgevoerd omdat we geen concessies willlen doen op kwaliteit en levensduur. informeer naar de mogelijkheden.

 

Möhringer autolift