Hydraulische liften, vaak dé sleutel voor functionele en esthetische doeleinden.

Hydraulische lift

Met een hydraulische lift kan een hefhoogte van ongeveer 25 meter bereikt worden. Dit geldt zowel voor personenvervoer als voor het transport van zware ladingen. 

Waarom een Möhringer hydraulische lift?

Onze hydraulische liften kennen geen zogenaamd stopverschil, zij stoppen altijd perfect op de etage. Daarmee voldoen we ruimschoots aan de veiligheidsnorm (max. 10 mm). Met een gelijkmatige versnelling  en vertraging op de etages, garanderen we het hoogst mogelijke rijcomfort. Het maximaal hefvermogen in de liftenbranche is rond de 5000 kg. Möhringer biedt de mogelijkheden om dit te overschrijden. 

Wanneer een hydraulische lift?

Een hydraulische lift biedt uitkomst in uiteenlopende situaties. Bij autoliften, goederenliften, glazen liften en panoramaliften kiezen we vaak voor dit type aandrijving. De huidige regelgeving laat toe dat een hydraulische lift ten opzichte van een tractielift, bij hetzelfde vloeroppervlak, met een kleiner hefvermogen uitgerust mag worden. De investering is daardoor in verhouding ook lager. Het aggregaat kan op een willekeurige plek binnen een straal van 15 meter geplaatst worden. Omdat er minder techniek rondom de cabine toegepast wordt, kan een hydraulische lift uitkomst bieden bij projecten waarbij esthetiek een belangrijke rol speelt.

Möhringer beschikt over een moderne hydraulische productlijn welke zowel in bestaande, als in nieuwbouw projecten inzetbaar is. We adviseren u graag over welke uitvoering het beste bij uw gebruik en wensen past. klik hier voor meer informatie.

Möhringer Hydraulische lift