De Möhringer BlueMaster personenlift, geruisloos, degelijk en elegant tot in de puntjes!

Personenlift BlueMaster

De BlueMaster personenlift is ontworpen om invulling te geven aan de wens vanuit de markt om merkonafhankelijke topkwaliteit te combineren met elegantie. Er zijn meer dan 800 designcombinaties mogelijk.

"Total cost of ownership" van een BlueMaster personenlift

De centrale machinekamerloze ophanging zorgt voor een betere krachtverdeling wat resulteert in meer rijcomfort, stabiliteit, minder slijtage en minder geluidsvoortbrenging.  Onze keuze voor kwalitatief hoogstaande componenten van gerenommeerde fabrikanten is, naast goed preventief onderhoud, in grote mate bepalend voor de betrouwbaarheid en levensduur van de lift. Deze hoogwaardige techniek, gebaseerd op vrij op de markt verkrijgbare onderdelen, laat u zelden tot nooit in de steek. Met een bewezen beschikbaarheid van  99,8% per jaar en een zeer lange levensduur, verzekeren wij onze relaties van de meest betrouwbare, duurzame en beste lange termijn investering die gedaan kan worden binnen de liftenbranche. 

Het onderhoud kunnen we voor u verzorgen middels een aantrekkelijk servicepakket, zodat u verzekerd bent van de laagste "total cost of ownership." Deze lift maakt de beloften van Möhringer meer dan waar!

Voor meer informatie zijn we u graag verder van dienst.

 

BlueMaster personenlift