Onderhoud liften

Een goed onderhouden lift werkt kostenbesparend. Daar komt bij dat het voorkomen van storingen en defecten – het doel van goed onderhoud van liften – u en de gebruikers van het pand natuurlijk veel ergernis bespaart. Als de totaalspecialist in liften kunt u bij Möhringer liften altijd terecht voor het onderhoud van liften. Zowel voor liften die door ons geplaatst zijn als voor het onderhoud van liften die niet door ons geplaatst zijn. Het is een advies dat wij bij elke installatie meegeven: onderhoud liften. De levensduur wordt aanzienlijk verlengd en de beschikbaarheid al evenzeer vergroot. 

Daarom het onderhoud van liften door Möhringer:

Heeft u te maken met liften die vaak storingen en defecten vertonen? Voor een structurele oplossing voor het onderhoud van liften neemt u contact op met ons. 

T: 023 51 73 300
F: 023 51 73 301
E: info@mohringer.nl


• Wij garanderen een optimale beschikbaarheid van al uw liften;
• Möhringer onderhoudt vrijwel alle typen liften;
• Ons onderhoud van liften is toegespitst op het voorkomen van defecten;
• Permanenten bewaking op afstand en directe reparatie bij storingen.

Optimale beschikbaarheid en veilig gebruik

Op de werking van de techniek in uw gebouw moeten u en de gebruikers van op aan kunnen. Möhringer heeft vele jaren ervaring met het onderhoud van liften. Van elk type lift kennen wij de specificaties en weten wij welke factoren soms storingen veroorzaken. Zo weten wij als geen ander problemen te voorkomen.