Onderhoudscontract lift

Goed onderhoud van uw liftinstallatie is van het grootste belang. Met een goed onderhoudscontract voor liften garandeert u niet alleen veilig en comfortabel gebruik, maar ook voorkomt dit storingen en ernstige defecten. We slagen er steeds beter in liften te leveren die een absoluut minimum aan onderhoud nodig hebben. Toch leveren we bij elke installatie een aantrekkelijk onderhoudscontract voor liften. Hierdoor vergroot u de operationele levensduur van de lift aanzienlijk en vermindert de kans op storingen en defecten evenredig. 

Bent u niet tevreden over het onderhoudscontract bij een andere partij, of wilt u meer weten over de mogelijkheden van (preventief) onderhoud door Möhringer? Neem dan gerust contact op met ons.

T: 023 51 73 300
F: 023 51 73 301
E: info@mohringer.nl

Waarom een onderhoudscontract door Möhringer liften

• Voordelige onderhoudscontracten voor liften bij elke installatie;
• Onderhoud, reparatie en preventieve controles, ook bij liften die niet door ons geleverd zijn;
• Wij bieden onderhoudscontracten voor liften voor vrijwel ieder type lift;
• Controle op afstand grote storingen en defecten.

Een onderhoudscontract voor liften bij Möhringer

Möhringer levert altijd precies de service die u nodig heeft. Van elke installatie die wij leveren weten wij natuurlijk hoeveel onderhoud en controle deze nodig heeft en welk onderhoudscontract voor liften het meest geschikt is. De service van Möhringer is dus altijd de beste garantie op het probleemloos functioneren van uw liften.  Zo hebben wij al velen liften mogen plaatsen en onderhouden in diverse stations, ziekenhuizen en bedrijfsgebouwen in Nederland. Hier vindt u daar enkele voorbeelden van.