Algemeen

Möhringer is een onderneming die zich richt op het in eigen beheer ontwerpen, fabriceren, leveren en plaatsen van liftinstallaties, alsmede de nazorg in de vorm van service, onderhoud, reparaties, renovaties en moderniseringen. Möhringer is actief in segmenten, waar maatwerk vereist is, zoals in alle sectoren van de utiliteit, zorg, openbaar vervoer en industrie. Möhringer opereert vanuit haar kantoor en fabriek in Haarlem met service- en onderhoudspunten geografisch verspreid over heel Nederland, teneinde een intensieve, landelijke dekking te kunnen waarborgen.

Kwaliteit en maatwerk
Möhringer onderscheidt zich doordat de speciale liftinstallaties die in eigen beheer, geheel op maat worden ontworpen, geproduceerd en gemonteerd. Bij het ontwikkelen van onze producten gaan we altijd uit van de wensen van de klant. Vanuit onze kennis en ervaring dragen wij vervolgens  zorg voor een innovatief, op maat gemaakt product dat betrouwbaar is en een totaal oplossing biedt. Daarnaast voorziet Möhringer in het onderhoud van uw lift en, indien noodzakelijk, repareren of moderniseren wij de installatie(s). Op deze manier nemen we u zoveel mogelijk zorg uit handen en garanderen wij u de hoogste kwaliteit.

Veiligheid en betrouwbaarheid
Möhringer staat garant voor betrouwbare liften met een minimale storingsfrequentie, lage onderhoudskosten en lange levensduur. Maar ook voor een klantgerichte, probleemoplossende aanpak. In samenspraak met de klant wordt bepaald welk type lift en het daarbij behorende onderhoud het beste past bij het gebruiksprofiel. Wij zijn er trots op dat wij al bijna honderd jaar in staat zijn om maatwerk te bieden. Of het nu gaat om specifieke wensen op het gebied van liftinstallaties of om service vraagstukken, Möhringer heeft voor elk transportprobleem een passende oplossing. Dagelijks verplaatsen duizenden mensen zich per lift. De lift is als transportmiddel niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het is dan ook belangrijk dat de lift betrouwbaar is, altijd werkt en de veiligheid van de gebruiker garandeert. De keuze voor kwalitatief hoogstaande componenten en goed onderhoud bepalen in grote mate de betrouwbaarheid én de veiligheid van de lift. Möhringer adviseert u over en voorziet u van optimale techniek en onderhoud van uw nieuwe of reeds bestaande liftinstallatie(s).