De meerwaarde van Möhringer Liften.

De meerwaarde van Möhringer

Maatwerk

Kan uw vraagstuk niet opgelost worden met standaard oplossingen? Dan helpen we u graag met het vinden van de best passende maatwerkoplossing. Möhringer is een onderneming die zich richt op het ontwerpen, fabriceren, leveren en plaatsen van topkwaliteit custom design liftinstallaties voor zowel binnen- als buitentoepassing. Deze worden opgebouwd uit de beste materialen en uitgerust met "vrij op de markt verkrijgbare"​ A-kwaliteit liftcomponenten en besturingen van vooraanstaande Europese producenten, gebaseerd op open protocol. Wij leveren in de gehele Benelux.

 

Kwaliteit

Met een bewezen beschikbaarheidspercentage van  99,8% per jaar en een levensduur van minimaal 25 jaar (mits vakkundig onderhouden), zijn onze relaties verzekerd van de meest betrouwbare investering die gedaan kan worden binnen de liftenbranche.

Daarnaast biedt Möhringer nazorg in de vorm van service, onderhoud, reparaties, renovaties en moderniseringen. De servicedienst is gebaseerd op korte lijnen, persoonlijk contact en flexibele responstijden. Möhringer opereert vanuit Haarlem met meer dan 30 service- en onderhoudspunten, geografisch verspreid over heel Nederland, teneinde een intensieve, landelijke dekking te kunnen waarborgen. 

 

Veiligheid en betrouwbaarheid

In het ruim honderdjarig bestaan van Möhringer heeft de onderneming een stevige reputatie opgebouwd als betrouwbare partner, die steeds actief aansluiting zoekt bij de wensen en behoeften van zowel de markt als de individuele klant. Möhringer werkt actief aan de kwaliteit van de dienstverlening, onder meer door continue opleiding en training van haar 100 medewerkers op alle niveaus. Vanzelfsprekend is Möhringer actief en betrokken lid van de Nederlandse Vereniging van Lift- en Roltraptechniek.