Samen streven wij naar perfectie.

De meerwaarde van Möhringer

Maatwerk

Kan uw vraagstuk niet opgelost worden met standaard producten uit de brochure van een liftenfabrikant? Wij kunnen u verder helpen. Möhringer is een onderneming die zich richt op het ontwerpen, leveren en plaatsen van topkwaliteit custom design liftinstallaties voor zowel binnen- als buitentoepassing. Deze worden opgebouwd uit de beste materialen en uitgerust met "vrij op de markt verkrijgbare"​ A-kwaliteit liftcomponenten van vooraanstaande Europese producenten, en besturingssoftware gebaseerd op open protocol. Wij maken onder andere glazen liften, overhoekse liften,  ronde liften, buitenliften, goederenliften, autoliften, vandalismebestendige liften, hydraulische liften,

Daarnaast bieden wij nazorg in de vorm van service, onderhoud, reparaties, renovaties en moderniseringen. Onze servicedienst is gebaseerd op korte lijnen, persoonlijk contact en flexibele responstijden. Dit biedt ons een goed platform om uw maatwerk service overeenkomsten optimaal te kunnen beheren. Möhringer opereert vanuit Den Haag met meer dan 30 service- en onderhoudspunten, geografisch verspreid over heel Nederland, teneinde een intensieve, landelijke dekking te kunnen waarborgen. 

Kwaliteit

Met een bewezen beschikbaarheidspercentage van  99,8% per jaar en een levensduur van minimaal 25 jaar (mits vakkundig onderhouden), zijn onze relaties verzekerd van de meest betrouwbare investering die gedaan kan worden binnen de liftenbranche.

Veiligheid en betrouwbaarheid

In het ruim honderdjarig bestaan van Möhringer heeft de onderneming een stevige reputatie opgebouwd als betrouwbare partner, die steeds actief aansluiting zoekt bij de wensen en behoeften van zowel de markt als de individuele klant. Möhringer werkt actief aan de kwaliteit van de dienstverlening, onder meer door continue opleiding en training van haar 100 medewerkers op alle niveaus. Vanzelfsprekend is Möhringer actief en betrokken lid van de Nederlandse Vereniging van Lift- en Roltraptechniek.