Möhringer Liften gaat verhuizen

Aankondiging – Möhringer Liften gaat verhuizen

Möhringer wil nog wendbaarder, sterker en competitiever worden en verhuist daarom  7 september a.s. naar een mooi, fris en comfortabel kantoor in Den Haag. Op 10 september zijn we volledig operationeel.

Onze nieuwe adres is:

Möhringer Liften B.V.

Verheeskade 4, etage 4     2521 BN Den Haag

Postbus 32351                      2503 AB Den Haag

Graag wijzen we u erop dat onze telefoonnummers en alle e-mailadressen onveranderd blijven.

De groei die we realiseren hebben wij vooral te danken aan de toewijding van ons personeel, de loyale steun van onze klanten en de kansen die we van hen kregen om iedere dag beter te worden in wat we doen.

Möhringer blijft een zelfstandig opererende  B.V. binnen de Schindler Groep en voegt waarde toe door het realiseren van maatwerk liften die niet middels het standaard leveringspakket  van de holding of haar concurrenten ingevuld kunnen worden.  In de Service markt is Möhringer sterk door haar kennis van alle merken en typen liftinstallaties en gecertificeerd volgens de NEN-EN 13015.

Vanzelfsprekend blijft onze merkonafhankelijke landelijke dienstverlening op hetzelfde hoge niveau dat u van ons gewend bent. Daarnaast blijft ook de kwaliteit van de liftoplossingen die wij voor uw specifieke situatie ontwerpen en plaatsen onverminderd hoog. Dat zit nu eenmaal in onze genen verankerd.

Voor vragen over de aanstaande verhuizing kunt u ons bellen op: 023- 5173300 of mailen op info@mohringer.nl

Met vriendelijke groet,

Annick Martin

CEO Schindler Benelux

Bestuurder Möhringer Liften B.V.