Veiligheid, de hoogste prioriteit.

Veiligheid en kwaliteit

Het welzijn van mensen gaat vóór alles

Lifttechniek brengt een potentieel risico op letsel met zich mee. Aangezien het welzijn van mensen vóór alles gaat, heeft de veiligheid van zowel de gebruiker als die van onze medewerkers onze allerhoogste prioriteit. We doen er alles aan om die optimaal te waarborgen. We stellen niet alleen de hoogste veiligheidseisen aan onze producten, maar ook aan onze diensten en manier van werken. 

Onze aanpak

We stimuleren al onze medewerkers om zich tijdens hun werkzaamheden bewust veiligheid te creëren voor de werkomgeving, voor collega’s en voor zichzelf. We zorgen er ook voor dat al onze producten en services voldoen aan duidelijke vastgestelde voorschriften, normen en regels op het gebied van veiligheid. Daarnaast geven we vanuit onze expertise actief advies om een optimale veiligheid voor de gebruiker zeker te stellen. 

Wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van veiligheid, of als we in het algemeen onveilige situaties constateren, stellen wij onze klanten op de hoogte en adviseren over de mogelijke aanpassingen aan de installatie(s) om het veiligheidsrisico zoveel moglijk te beperken.

Veiligheid en kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door kwalitatief hoogstaande producten te leveren en ons te conformeren aan de verschillende kwaliteitsrichtlijnen, dragen we zorg voor een veilig en betrouwbaar product.