Soorten liften

Als totaal specialist bieden wij levering en installatie van alle soorten liften. Dat betekent dat u alle transportsystemen en soorten liften in uw pand kunt uitbesteden aan één partij. Wij bieden niet enkel alle soorten liften, maar totaaloplossingen. Ook de montage en het onderhoud nemen wij op ons. Hieronder enkele soorten liften die wij plaatsen.

Machinekamerloze lift

Zoals de naam al suggereert heeft dit type lift geen aparte machinekamer nodig voor de aandrijving. De aandrijving wordt geïntegreerd in de schacht. Dit type liftinstallatie is de meest toegepaste lift van de laatste 10 jaar. Bijna elke nieuwbouwlift is een machinekamerloze lift. De architecten hoeven nu in hun ontwerp geen aparte machinekamer op het pand te plaatsen. 

Tractieliften met machinekamer

Van alle soorten liften is de tractielift de meest traditionele en ook verreweg het meest geschikt voor toepassing in ziekenhuizen waarbij tijdens het onderhoud de lift moet kunnen blijven functioneren. Dit type behoeft wel een aparte machineruimte, maar hiervoor is in de meeste ziekenhuizen een voorziening voor. 

Hydraulische liften

De hydraulische lift is het meest geschikt voor zware ladingen. Van alle soorten liften is deze echter wel het meest in hoogte beperkt en daardoor ongeschikt voor hoogtes van meer dan 25 meter. 

De meerwaarde van Möhringer

Wij prijzen onszelf gelukkig met een grote en tevreden klantenkring. Die hebben wij opgebouwd door alle soorten liften te leveren, maar ook door er nadien voor te zorgen dat onze liften uitstekend functioneren. Zo hebben wij verschillende soorten liften mogen plaatsen en onderhouden in diverse stations, ziekenhuizen en bedrijfsgebouwen in Nederland. Hier vindt u daar enkele voorbeelden van. 

Alle soorten liften bij Möhringer liften

Wilt u advies over de soorten liften die allicht geschikt zijn voor uw project? Of wilt u direct een offerte ontvangen van ons? In beide gevallen zijn wij u graag van dienst. Neem daarom gerust contact op met ons via ons contactformulier.